SINDI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 182 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sindi. Meer weten? Ontdek meer

16 jul 2024 om 20:11 1e keer besteld. Bezorging duurde ruim een anderhalf uur. 2 broodjes en een pasta. Eten was wel lekker alleen zaten er nog botjes in de kipfilet. Ondanks de lamge bezorging, aardige bezorger.
16 jul 2024 om 19:46 Broodje carpaccio zonder pittenmix? Zonder pesto? Zonder patmenzaanze kaas ??? Maar met een normale tomast en kom kommer ?En heel veel mayonaise ?Gadverdamme . Ik weet niet wat er fout gaat bij jullie .Pasta pollo was vorige week ook met kippendij ba
13 jul 2024 om 15:19 De pizza was koud, en op het broodje Burrata zat geen Burrata
10 jul 2024 om 22:54 De pasta met zalm was voortreffelijk
7 jul 2024 om 23:21 Er zat geen sla bij de halve kip en geen pesto en pijnboompitten op de pizza carpaccio.
7 jul 2024 om 20:51 Vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten.
2 jul 2024 om 22:48 De pasta was op zich goed,alleen het stukje plastic wat er in zat ben ik niet tevreden over.
30 jun 2024 om 15:04 Verrassend lekker! Eten was goed warm
29 jun 2024 om 1:12 Ik had een risotto besteld. Kwam warm aan portie grote was echt goed en het smaakte heerlijk. Will order again!
23 jun 2024 om 20:54 Eten was niet heel goed,calzones waren besteld met kip shoarma maar was met ander vlees en het vocht droop eruit. Risotto kreeg enkele reis vuilnisbak klef en smaakloos,we hebben al een keer of 10 besteld maar dit was de laatste keer want altijd wat
23 jun 2024 om 12:37 Goede ervaring! Ik had gluten vrije brood besteld, ze netjes en direct om te zeggen dat dat op was. Bezorger vriendelijk en snel. Broodjes carpaccio waren heerlijk. Nieuwe broodje Ben spot
22 jun 2024 om 22:05 Wat ik jammer vond is dat de pasta spinazie en broccoli niet heet was net als de vorige keren maar lauw.